O firmě
Zelárna Bystročice funguje již po několik generací. Recept z roku 1975 je rodinné dědictví našeho děděčka Josefa Kubíčka.
V 90tých letech založil jeho syn Josef Kubíček ml. v rodných Bystročicích zelárnu a usilovnou prací začal budovat malou firmu. Vede si výborně a Bystročické Zelí si začíná budovat pevné postavení na trhu. Postupem času přidává ruku k dílu i třetí zelařská generace Jiří Kubíček, který firmu v roce 2010 přebírá a dál pilně pracuje, aby se kvalitní zelí dostávalo do všech koutů naší republiky.
Práce v rodinném duchu se velkou mírou podepisuje na dobré kvalitě našeho výrobku. Rodinný recept, kvalitní odrůdy zelí pěstované přímo v srdci Hané, stálý dohled na správné kvašení a poctivá ruční práce – to vše nabízí ve své chuti Bystročické Zelí.